Om os

animondo A/S er en danskejet virksomhed, som designer, producerer og sælger artikler til kæledyr og heste. Vores stil er designet til den moderne dyreelsker som ønsker at skabe flotte rammer for sit kæledyr eller sin hest.
Vores administration og lager ligger i Give. Her sidder vores kundeservice klar ved telefon og email på alle hverdage for at give vores mange loyale kunder en god oplevelse.

Vores værdier

Hos animondo tilstræber vi at efterleve en række kerneværdier, som er vores bidrag til at skabe en sund balance med os selv og vores natur. Vores værdier udtrykker det vi står for og måden vi driver vores virksomhed på:

  • Køb lokalt: vi foretrækker at købe varer der er produceret i Danmark eller Europa.
  • Menneskelighed: vores produkter skal være produceret under ordentlige forhold.
  • Bæredygtighed: vi sælger kvalitetsprodukter som holder i mange år og lever op til gældende EU regler.
  • Ansvarlighed: vi elsker og respekterer naturen samt stiller store krav til vores leverandører om at efterleve vores kerneværdier.
  • Menneskelige relationer: vi yder Danmarks nok bedste kundeservice, fordi vi vil være garant for den bedste shoppingoplevelse.

   FNs liste over de 17 verdensmål tilstræber vi at efterleve følgende mål:
Verdensmål 12 Verdensmål 13

Sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer

 

Handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser

 

Verdensmål 16 Verdensmål 17

Støtte fredelige og inkluderende samfund

 

Styrk det globale partnerskab for bæredygtig udvikling og øg midlerne til at nå målene

 

  Vores Mission

  "Vi ønsker at give alle med forkærlighed for kæledyr og heste en uovertruffen shoppingoplevelse samt muligheden for at kombinere passion og livsstil med det moderne hjem".

  Grundlaget

  animondo A/S blev grundlagt i 2022 med det formål at skabe et nyt kvalitetskoncept med fokus på rene linjer og enkle detaljer i naturlige farvetoner. Som ejer af kæledyr og heste igennem mange år kender vi de udfordringer som vores kunder står med når de skal købe artikler til et kæledyr, som samtidigt skal passe ind i det moderne hjem.

  Derfor har animondo udviklet et DNA med en stærk designprofil, hvor den nordiske designtradition og kravet om kvalitet er bærende. Vi har en passion for design, æstetik og troen på, at den lille detalje gør den store forskel. 

  animondo er funderet på et ønske om at leve et enklere liv med fokus på produkter, der holder i mange år - fordi vi ønsker at tage ansvar for de næste generationer. Vi gør os umage og ligger hjertet i alt, hvad vi gør - fra design til produktion, indkøb, distribution og bæredygtighed.